Hoe we helpen

H

U hebt over ons gehoord en wilt aan de slag met brede welvaart, sufficiëntie, selectieve groei of postgroei, maar u vraagt zich af: waar te beginnen? Hieronder leggen we uit hoe we helpen.

overheden

Ben je politicus, bestuurder of beleidsmaker, op lokaal, regionaal of landelijk niveau, en ben je op zoek naar een nieuwe sociaaleconomische visie en/of knoppen om aan te draaien? Wij hebben we jarenlange ervaring met beleidsadvies en -implementatie en met politiek-bestuurlijke processen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. We voeren opdrachten uit in alle relevante beleidsvelden, waaronder economisch beleid, sociaal beleid, milieu- & klimaatbeleid, mobiliteit & leefomgeving en circulaire economie. We bieden altijd maatwerkoplossingen op basis van de vraag van onze opdrachtgevers.

Bedrijven

Ben je ondernemer of geef je leiding aan een bedrijf of business unit en ben je op zoek naar een toekomstbestendig bedrijfsmodel, dan helpen wij je graag. Onze experts brengen graag in kaart welke mogelijkheden er zijn om jouw organisatie een van de voorlopers te maken van een samenleving die functioneert binnen de draagkracht van de aarde. Samen met gemotiveerde mensen uit jouw organisatie gaan we opzoek naar mogelijkheden om het huidig bedrijfsmodel om te vormen dan wel nieuwe businessconcepten te ontwikkelen. Als scenario’s zijn uitgewerkt helpen we je graag bij implementatie waarbij zo nodig aandeelhouders, financiers, toeleveranciers, klanten of andere stakeholders betrokken worden.

Lezingen, (in-company)trainingen en interviews

We geven lezingen, (in-company)trainingen en interviews voor tal van organisaties, van overheden tot bedrijven, van ngo’s tot politieke partijen. Ook verzorgen we regelmatig publicaties en optredens in de media. Neem voor overleg over de mogelijkheden contact met ons op.

Contactformulier
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Recente berichten